Misiune si Valori

Novaintermed este de peste 25 ani furnizorul ce ofera solutii adaptate necesitatilor beneficiarilor, atat pentru laboratoare, cat si pentru proiecte integrate din domenii diverse (mediu, industrie, cercetare).

Strategia Novaintermed s-a construit, in primul rand, pe intelegerea clienților, pe stabilirea unei relații de parteneriat real cu toti colaboratorii sai, parteneriat  bazat pe profesionalism, respect si inovatie.

Avand o experienta vasta, si solide cunostinte de specialitate, lucram indeaproape cu partenerii nostri pentru a planifica si implementa, in conditii optime, proiecte care sa raspunda cerintelor acestora.

Noutatea si complexitatea nu ne sperie, ci ne motiveaza. Stim ca orice proiect daca este planificat si implementat corect, se poate realiza cu succes.

Toate proiectele Novaintermed se bazeaza pe profesionisti, incepand cu furnizorii selectati, oameni de vanzari si pana la inginerii de service, constructori si arhitecti.

Planurile și ideile pe care le aveti pot deveni realitate impreuna cu noi.

Valorile Novaintermed

Entuziasm – simtim ca bucuria pe care o punem in fiece moment in ceea ce facem ne incarca in permanent cu energie; si aceasta e molipsitoare.

Profesionalism – sa facem lucrurile cat mai bine este motivatia noastra intriseca. Totusi, in mod firesc, ne bucura aprecierea pe care o primim cand reusim sa facem  lucrurile impecabil.

Respect – acordam partenerilor, clientilor, colegilor atentia, grija, pretuirea si respectul care dorim sa ne fie acordate si  noua.

Responsabilitate – succesul, vointa, devotamentul, energia, prieteniile, afacerile, totul intra in responsabilitatea noastra a fiecaruia; noi ne construim viitorul.

Inovatie – avizi de informatie, entuziasmati in fata noului, intelegem sa ne dezvoltam in permamenta, inovand.

Spirit de echipa – stim ca sustinandu-ne colegii devenim un colectiv puternic si de succes.

Credem ca  aceste principii ne ajuta in permanenta in straduinta de a atinge excelenta.