Servicii

INSTRUIRE DE SPECIALITATE

Oferita de o echipa de specialisti certificati de furnizori este disponibila la instalarea echipamentelor cat si la cererea utilizatorilor. Parteneriatele cu furnizorii ce reprezinta branduri consacrate precum: BD, FujiFilm, Miltenyi Biotec, Nuve, DiaSorin, Alifax, Meridian Bioscience, STRATEC Biomedical AG, Alpinion, Shimadzu, YD Diagnostic, constituie si ofera o arie extinsa de expertiza pentru imunologie, microbiologie, citometrie in flux, citologie lichida, hematologie, biochimie, dar si pentru o paleta larga de echipamente generale de laborator. La toate acestea se adauga faptul ca, echipa NOVAINTERMED face lucrurile din pasiune si respect pentru clientii sai.

SERVICE

Novaintermed are o echipa de service tanara si determinata, dar totodata cu un nivel profesional ridicat. Gama de servicii de instalare, punere în functiune si mentenanta se adreseaza pietei echipamentelor de laborator si nu numai. Aceasta este sustinuta prin pregatirea specialistilor atat intern cat si la furnizori. Certificarea echipei de catre Organismele statului roman: CNCAN, BRML; Certificare pentru Sistemul de Management Integrat al Calitatii de catre TÜV THÜRINGEN. Serviciile oferite cuprind: instalare; punere în functiune; mentenanta; service în garantie si post garantie.Totodata echipa de service asigura servicii pentru implementarea diverselor proiecte castigate de companie în cei peste 20 ani de activitate.

CONSULTANTA IN PROIECTE

Oferim consultanta in toate fazele proiectului dumneavoastra, de la definirea investitiei si a componentelor eligibile si pana la finalizarea si implementarea proiectului. Ca urmare a experientei dobandite de-a lungul anilor in a oferi solutii complete clientilor, am finalizat contracte la cheie, proiecte complexe ce implica furnizarea unor loturi fixe de produse dintre cele mai diverse. Prin participarea in special la licitatii finantate din fonduri externe am reusit sa ducem la bun sfarsit contracte importante atat in Romania cat si in: Republica Moldova, Macedonia, Serbia, Bosnia, Croatia, Azerbaidjan.

Ai nevoie de un produs sau un serviciu?