AMENAJARE MEDIU CURAT INSTALATII CLIMATIZARE & PURIFICARE AVANSATA AER

Pentru a putea trata corect afectiunile ortopedice-traumatologice s-a impus dotarea si modernizarea salii de operatie din cadrul compartimentului de ortopedie din incinta Spitalului Municipal Fagaras.
Astfel, Spitalul Municipal Fagaras a demarat procedura de achizitie pentru executia lucrarilor de procurare/montare a unui Sistem Complex de climatizare si purificare avansata a aerului precum si amenajarea incintei (Sala Operatie) conform specificitatii domeniului intraspitalicesc - Sala Operatie Risc biologic maxim - Sala de operatii Sectia Ortopedie precum si Spalator Medici, etaj 4.
Pentru alinierea la standardele europene in vigoare, pentru configurarea și amenajarea spatiilor medicale functionale de baza (Sala operatie Ortopedie + Spalator Medici) am prestat servicii de lucrari si montaj, incluzand furnizarea de echipamente si utilaje tehnologice aferente.
Categoriile de lucrari prestate sunt urmatoarele:
-    arhitectura, compartimentare / placare;
-    instalații de climatizare, ventilatii si purificare avansata aer;
-    instalatii electrice.
-    alte lucrari si dotari cu echipamente medicale

Cerinta de igiena, sanatate si protectie a mediului a implicat realizarea lucrarilor, astfel incat sa nu fie periclitata sanatatea si igiena, urmarindu-se in acelasi timp protectia mediului inconjurator.
Montajul sistemului au cuprins instalarea, cablarea, setarea, configurarea, programarea, reglarea si punerea in functiune a echipamentelor si materialelor, respectand solicitarile autoritatii contractante.

Detalii proiect

BENEFICIAR SPITALUL MUNICIPAL FAGARAS

DATA 2018

DURATA 2 luni

PRET 1,034.110 RON

Ai nevoie de un produs sau un serviciu?

Novaintermed