Referinte

 • Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu” Timisoara

  Spitalul Clinic de Urgența pentru Copii „Louis Țurcanu” Timișoara este principalul furnizor de servicii medicale cu profil pediatric din zona de vest a României. Este un spital cu tradiție, înființat în anul 1903 și având o activitate profesionala diversificata ce acoperă toată gama specialităților pediatrice.

  Mihaela Cristina Baica


  Medic primar medicina de laborator

  "Anii de experienta in domeniul citometriei in flux, calitatea produselor comercializate, modalitatea prietenoasa de comunicare, intelegerea nevoilor clientului si flexibilitatea sunt calitati ce recomanda echipa Novaintermed. Un partener de incredere in acest domeniu."
 • Spitalul Clinic Coltea

  Spitalul Clinic Coltea este o unitate medicala cu traditie, spitalul a fost locul in care au profesat mari nume romanesti in domeniul medical precum Nicolae Cretulescu, cel care a pus aici bazele scolii de microchirurgie. Spitalul Coltea a fost una din primele baze de invatamant medical din Romania.

  Doina Barbu


  Medic primar medicina de laborator (Medic Coordonator Laborator)

  "NOVAINTERMED este o firma pe care te poti baza. Am colaborat foarte bine de-a lungul timpului: produsele sunt de calitate și personalul este foarte receptiv și pregătit din punct de vedere profesional.

  Sunt o echipa serioasa si au suportul pentru aplicatii complet. Recomand cu incredere serviciile si produsele Novaintermed!"

 • Synevo Romania

  De 20 de ani ne implicam in actiuni de diagnostic si preventie medicala, cu activitate in toata lumea. Synevo International este prezent in 11 tari si detine 80 de laboratoare si peste 300 centre de recoltare. In Romania suntem o retea de 16 laboratoare si 58 de centre de recoltare, iar paleta noastra de investigatii cuprinde aproximativ 2000 de teste diferite de laborator (de rutina si diagnostic avansat) din specialitatile hematologie, microbiologie, imunologie, biochimie, toxicologie, citologie & histopatologie si teste de genetica.
  Synevo Romania

  Antoanela Curici


  Medic primar medicina de laborator - sef laborator

  "Am ales sa colaboram cu Novaintermed ca furnizor de produse si consumabile de laborator datorita experientei si seriozitatii de care au dat dovada in toti acesti ani. Credem in puterea lor de adaptare si in inovatia ce poate optimiza consumul resurselor."
 • MedLife

  MedLife activeaza in Romania din 1996 si acoperă toate zonele de activitate medicală. Conform studiului „Trusted Brand” realizat de Reader's Digest, MedLife este pentru al saselea an consecutiv cel mai de încredere brand în rândul românilor la categoria “Clinică Privată”. Studiile de piață derulate la nivel național plasează constant MedLife drept brandul cu cea mai mare notorietate pe toate segmentele. De asemenea, MedLife a primit distinctia de „Superbrans” pentru 3 ani consecutiv la categoria „Clinici private”.
  MedLife

  Ilea Brates Mariana


  Director aprovizionare

  “Pe parcursul colaborari, echipa Novaintermed a raspuns prompt si eficient cerintelor noastre dand dovada de profesionalism oferind intotdeauna solutii la doleantele nostre. Totodata, calitatea produselor si a seriviciilor este la cel mai inalt nivel, ceea ce confera siguranta domeniului clinc si valoare adugata diagosticului de laborator.”

Ai nevoie de un produs sau un serviciu?

Novaintermed