BD Award

Adaugat .

BD (Becton, Dickinson and Company) (NYSE: BDX), companie globala de top in tehnologia medicala, a fost nominalizata in anul 2015 de catre Frost & Sullivan’s pentru premiul Global Company of the Year Award for Clinical and Research Flow Cytometry.

Analistii de la Frost & Sullivan evalueaza independent candidatii pentru premiul Global Company of the Year Award pe baza a trei factori cheie: inovatie, performanta, si impactul asupra clientului. BD a fost recunoscut pentru diversitatea si marimea retelei de clienti de care dispune, gama larga de produse, seriozitatea lantului de aprovizionare, si calitatea servicilor oferite clientilor. “BD ofera produse robuste care incorporeaza hardware si software inovativ, o gama larga de reactivi (inclusiv un portofoliu diversificat de markeri de fluorescenta), configurare automatizata si un control de calitate riguros”, Divyaa Ravishankar, leaderul echipei – senior analist si associat la Frost & Sullivan. “Mai mult decat faptul ca a fost leader de piata, BD are o reputatie stabila privind credibilitatea produselor sale printre consumatori”. Linia principala de produse BD, Biosciences include sortatoare si analizoare de celule activate in fluorescenta, anticorpi monoclonali si kituri pentru analiza celulara; sisteme de reactivi pentru cercetare, teste de diagnostic, medii de cultura si suplimente pentru manufacturarea produselor biofarmaceutice.

“Suntem onorati sa fim recunoscuti de Frost & Sullivan,” spune Claude Dartiguelongue, presedintele global al liniei de produse Biosciences de la BD. “ De mai bine de 40 de ani, BD a facut un parteneriat global cu clientii sai din domenii clinice si de cercetare pentru a dezvolta baza de cunostinte existente in domeniul celulei. Astazi, aceste descoperiri si aplicatii ajuta in stabilirea unui diagnostic de mai mare acuratete si in intelegerea impactului diverselor afectiuni/boli asupra individului si societatii.”

Ai nevoie de un produs sau un serviciu?

Novaintermed