ACHIZITIE APARATURA MEDICALA

Dotata cu aparatura performanta de ultima generatie, Sectia de Obstetrica-Ginecologie dispune de sali de operatie complet utilate, cu sistem de chirurgie minim invaziva (laparoscop, histeroscop, sistem de electrocoagulare vasculara, aparat de radiologie mobil pentru sala de operatie).
Departamentul de Neonatologie este modernizat cu incubatoare, lampi de fototerapie, monitoare pentru nou-nascuți, aparat pentru screeningul auditiv al nou-nascutului, aparat de ventilație asistata, iar pana la sfarsitul anului va avea in dotare un ecograf ultraperformant. De asemenea, compartimentul de chirurgie generala dispune de aparatura performanta (laparoscop, endoscop, sistem de electrochirurgie, aparat de anestezie, sala de operatii complet echipata) astfel incat sa asigure o gama larga de servicii medicale moderne. Investitiile au fost facute exclusiv din fondurile primite de la Consiliul Judetean Ilfov.
Pentru completarea dotarii si pentru eficientizarea procesului operator, Spitalul De Obstetrica-Ginecologie Buftea a achizitionat pentru blocul operator o statie de sterilizare.
Statie de sterilizare, compusa din urmatoarele echipamente:

  • Sterilizator cu abur
  • Sterilizator cu plasma
  • Masina de spalat si dezinfect endoscoape
  • Sistem de spalare cu ultrasunete
  • Statie tratare apa
Project details

BENEFICIARY SPITALUL DE OBSTETRICA-GINECOLOGIE BUFTEA

DATE 2019

DURATION 2 saptamani

COST 499,900.00 RON

Do you need a product or a service from us?

Novaintermed