Alaris® CC - sistem de infuzie, pompa cu seringa automata

SKU: alarisCC  Add to cart

Sistemele de infuzie Alaris® permit configurarea unor solutii personalizate si utilizarea pompelor in functie de necesitatile unitatii spitalicesti, cum ar fi pompe individuale sau sisteme complexe de administrare intravenoasa.
Interfata intuitivă a pompei oferă o soluție ușor de utilizat pentru terapii complexe, care integrează toate zonele clinice într-un singur sistem.
Cateva dintre cele mai importante caracteristici si beneficia ale pompei Alaris® sunt: timpul foarte scurt de declansare a alarmei (datorita senzorului foarte sensibil de detectare a presiunii in linia de administrare), afisaj usor de citit de la distanta, sistem integrat de alimentare, nu necesita baterii externe sau cleme de prindere, protocoale stadardizate ale medicamentelor, care pot fi programate in functie de profilul sectiei sau al pacientului.
Pompele Alaris® pot fi conectate si integrate in reteaua de comunicatii a unitatii medicale, cu scopul de a supraveghea in timp real administrarea, dar si cu scopul de a furniza date cu priviree la intreg procesul de tratament.

 

 

Do you need a product or a service from us?

Novaintermed