Mesi – dispozitiv automat de masurare a indicelui glezna brat

SKU: ABPIMDD  Add to cart

Technical specifications

Dispozitiv automat de masurare a indicelui glezna Brat, cu 3 mansete.
Aparatul Mesi calculeaza indicele glezna brat printr-o metoda oscilometrica imbunatatita, masurand simultan presiunea din glezne si brat, pentru un rezultat precis.
Masuratorile sunt de incredere in cazul existentei bolii arteriale periferie severe – boala este indicată printr-un mesaj de atentionare, chiar și atunci când oscilațiile de presiune nu sunt disponibile din cauza ocluziei puternice.
Sistem de detectare a erorilor– avertizeaza operatorul pentru situații care ar putea afecta rezultatul.
Aparatul prezinta urmatoarele beneficii comparativ cu alte metode de masurare a IGB: durata de masurare este de aproximativ 3 minute, nu este necesara perioada de odihna inaintea determinarii, metoda de calcul este automata, nu este necesara indepartarea hainelor si aplicarea de gel, procesul de masurare este simultan, utilizarea nu necesita personal specializat.
Se poate efectua transferul datelor catre un computer/laptop/tableta, software-ul avand capacitatea de a genera un raport al masuratorii. Pe aceasta fisa generata de aplicatia MESIresults se regasesc atat valorile masuratorilor, cat si graficul oscilatiilor pentru fiecare membru in parte si poate fi personalizat (logo-ul si adresa unitatii medicale, numele pacientului, observatii si mentiuni).

Do you need a product or a service from us?

Novaintermed